Політика конфіденційності

Політика конфіденційності персональних даних (далі – Політика конфіденційності) діє відносно всієї інформації з сайту, розташованого за адресою https://amurwedding.com/, яку ресторан «Амур» (ФОП Михайлова Д.М.), може отримати про Користувача під час використання сайту.

Будь ласка, прочитайте уважно!

У цьому документі роз’яснюється, які види інформації можуть бути зібрані і зберігатися на Сайті, та як може використовуватися і надаватися ця інформація.

Користуючись послугами сайту amurwedding.com (далі Сайт), користувач висловлює свою згоду з Політикою Конфіденційності.

Сайт залишає за собою право вносити зміни в Політику Конфіденційності на свій розсуд. Користувач бере на себе відповідальність за ознайомлення з оновленою версією Політики Конфіденційності, відповідно до якої регулюються правила користування Сайтом.

Основні пункти Політики конфіденційності:

Персональні дані – це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована. Після заповнення форм зворотного зв’язку, що розміщені на Сайті, вважається, що відвідувач надав згоду на обробку своїх персональних та контактних даних. Сайт може зберігати інформацію про з'єднання, трафік, дату та час тривалості роботи відвідувача на Сайті. Персональні дані відвідувачів використовуються задля забезпечення обміну інформацією, відносин у сфері реклами та комунікації відповідно до Законів України «Про захист персональних даних», «Про інформацію», «Про рекламу», «Про телекомунікації», «Про підприємництво», «Про захист інформації в інформаційнотелекомунікаційних системах», НД ТЗІ 2.5-010-03 «Вимоги до захисту інформації WEB- сторінки від несанкціонованого доступу».

Персональні дані відвідувачів можуть зберігатися протягом 3 років.

На Сайті фіксується доменне ім'я або IP-адреса комп'ютера відвідувача, дата доступу, файли (ім'я файлу і URL), код відповіді HTTP та веб-сайт, з якого відвідувач потрапив на Сайт, кількість байт, переданих в ході сесії.

При роботі Сайту використовуються файли cookie, які забезпечують підтримку функцій безпеки та їх запуск. Файли cookie також дозволяють відстежувати порушення політики конфіденційності та умови використання Сайту відвідувачами/їх пристроями.

За допомогою системи Google Analytics збирається статистика про відвідування Сайту, така як сторінки, що відвідуються, кількість переглядів сторінок, інформацію, яка була завантажена, домени інтернет-провайдерів та країни походження відвідувачів, а також адреси веб-сайтів, що були відвідані до та після Сайту, тощо. Жодна з цих дій не пов’язана з відвідувачем особисто та вимірюється тільки у сукупності.

Автоматичний збір і використання інформації. 

Автоматично збирається і зберігається наступна інформація:

- доменне ім’я, IP-адреса, за допомогою який ви заходите на Сайт;

- вид браузера та операційної системи;

- дата і час відвідування Сайту;

- переглянуті сторінки;

- якщо Ви перейшли на Сайт по посиланню з іншого сайту – адреса цього сайту.

Відомості про трафік, який проходить через мережу, електронною поштою, і активність відвідувача в мережі Інтернет на Сайті захищені відповідно до законодавства. Це означає, що співробітники ресторану «Амур» не можуть втручатися в таємницю телекомунікацій. Ми маємо право надати будь-яку особисту інформацію відвідувачів Сайту на вимогу правоохоронних органів, за ухвалою/рішенням суду чи в рамках інших законних процедур, або ж на іншу правомірну вимогу вимогу згідно з чинним законодавством України.

Збір інформації особистого характеру:

При використанні деяких послуг Сайту, наприклад, заповнення форми зворотнього зв'язку Сайт пропонує користувачеві надати певну інформацію особистого характеру. Рішення про користування подібними послугами або відмову від них приймається користувачем. У разі, якщо користувач захоче скористатися цими послугами, Сайт може попросити його надати особисті дані, наприклад, ім’я та прізвище, адресу електронної пошти, номер телефону та іншу інформацію, що ідентифікує користувача.

Залежно від виду послуг, деяка інформація особистого характеру повинна бути надана в обов’язковому порядку, в той час як інші відомості надаються за бажанням. Якщо користувач не надасть інформацію, необхідну для надання певної послуги, така послуга не зможе бути йому надана.

Використання інформації особистого характеру:

Сайт збирає інформацію про користувача, що носить особистий характер, з метою допомоги користувачеві у отриманні тієї чи іншої інформації або послуг. Коли користувач вводить свої дані, вони стають помітними тільки йому самому і адміністратору Сайту.

Можливість вибору:

Для збереження конфіденційності, користувач не зобов’язаний надавати нам інформацію, яка може спричинити за собою будь-які незручності. Однак, використання ресурсів Сайту неможливо без надання деякої особистої інформації, що є обов’язковою.

Претензії з питань конфіденційності:

Якщо у користувача склалася думка про те, що Сайт не виконав свої зобов’язання по дотриманню даної Політики Конфіденційності, він може надіслати лист зі скаргою, використовуючи форму для зв’язку. У листі потрібно максимально докладно описати те, яким чином Сайт, на думку користувача, порушив Політику Конфіденційності. Всі скарги будуть розглянуті належним чином. Якщо користувач не згоден з Політикою конфіденційність Сайту, то йому не рекомендується користуватися послугами Сайту.